#scrollen

Accessoires & Onderdelen

Ben je op zoek naar mooie auto accessoires of goede auto-onderdelen? Autoservice Totaal heeft een uitgebreid assortiment van auto accessoires en auto-onderdelen. Naast auto-onderdelen en accessoires biedt Autoservice Totaal ook handgereedschappen, veiligheids- en reiningingsartikelen aan. Daarbij heeft Autoservice Totaal ook een assortiment voor persoonlijke beschermingsmiddelen en nog veel meer!

Auto-onderdelen

Bij Autoservice Totaal kun je nieuwe auto-onderdelen kopen en wij kunnen dit voor jou vervangen. Denk hierbij aan de remmen die het niet meer doen zoals vroeger of als je het idee hebt dat je lampen het minder goed doen.

Banden

Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt als tijdens het rijden. Dit wordt medebepaald door de banden. Bij Autoservice Totaal kunnen onze medewerkers je helpen met de bandenkeuze en je hierin adviseren. Banden zijn na 6 jaar ongeveer toe aan vervanging. Er kunnen scheurtjes in de banden ontstaan of je verliest wat grip.

 

Zelf kunt je ook wat doen om je banden in goede conditie te houden. Dit kunt je doen door de bandenspanning te laten controleren. Dit zou je het beste elke maand even kunnen doen. Om de bandenspanning hoog te houden, is het verstandig om niet te hard van stoepranden of hobbels te rijden.

Autoaccessoires

Als je op zoek bent naar mooie auto accessoires, bent je bij Autoservice Totaal aan het goede adres. Bij hebben een breed assortiment met de nieuwste accessoires voor uw auto. Denk aan achteruitcamera, trekhaak, sneeuwkettingen en nog veel meer!

Bent je opzoek naar mooie auto accessoires of onderdelen?
Bezoek dan nu een van onze Autoservice Totaal garages!