#scrollen
AUTOSERVICE DICK VISSER
  • Bestaat sinds
  • 1986
  • specialiteit

Autoservice Dick Visser

Dick Visser begon zijn garage in 1986. Sindsdien heeft hij veel ervaring opgedaan en kan hij, naar eigen zeggen, als geen ander auto’s repareren. 5 jaar geleden heeft Dick zich aangesloten bij Autoservice Totaal om een universele uitstraling te ontwikkelen en klanten meerdere locaties te bieden voor onderhoud en reparaties. Dit geeft Dick, en zijn klanten natuurlijk, een vertrouwd gevoel.

Dick staat vooral voor eerlijkheid. ‘Ik vind dat je altijd eerlijk moet zijn naar de klant en samen tot een oplossing moet komen. Ik denk mee in dat proces en zorg altijd dat het probleem wordt opgelost. Daarmee zorg je dat klanten zich op hun gemak voelen en altijd weer terugkomen. Eerlijkheid duurt gewoon het langst!’

Soms al kleinkinderen

Doordat Dick Visser al jaren bestaat komen inmiddels generaties lang klanten bij Dick over de vloer. Dit is dan ook de reden dat Dick bijna al zijn klanten kent en zo ook weer aan nieuwe klanten komt. Via deze klanten komen ook hun kinderen en soms al kleinkinderen langs om hun auto te brengen voor service, apk of een reparatie. Door de persoonlijke band en eerlijkheid van Dick, vertrouwen ze de garage en blijven ze klant, generaties lang dus!

 

Door de grote hoeveelheid apparatuur en onderdelen op voorraad kan Dick vaak op een goedkope, kwalitatieve manier auto’s repareren. En dat is dus het voordeel van een Autoservice Totaal garage.

“Eerlijkheid duurt het langst!”