#scrollen
AUTOXPERT HEERENVEEN
  • Bestaat sinds
  • specialiteit

AutoXpert Heerenveen

Bas Hietbrink , eigenaar van AutoXpert, is al jaren aangesloten bij Autoservice Totaal omdat hij een betrouwbare universele uitstraling wilde voor zijn garagebedrijf.

‘Mijn klanten komen bij ons met plezier. Voor een diagnose, airco-service, een keuring of reparatie. Onze garage staat voor betrouwbaarheid en snelheid. De deur staat altijd open voor bestaande en nieuwe klanten. De drempel ligt laag om gewoon naar binnen te lopen en je wordt altijd hartelijk ontvangen. En blijkbaar doen we dat zo goed dat zij het weer aan andere vertellen.’ vertelt Bas.

De klant heeft het voor het zeggen

Bas heeft met meerdere klanten een persoonlijke band en hij is erg duidelijk in zijn communicatie. Hij overlegt veel met klanten, waardoor ze niet voor verrassingen komen te staan. Zoals Bas zelf zegt: ‘De klant is koning, die heeft het voor het zeggen’. De diversiteit aan klanten vindt Bas het leukste. ‘Er komen zowel mensen die echt ‘houden’ van hun klassieker, maar ook mensen die er minder interesse in hebben en gewoon van A naar B willen. Dat maakt dat de garage erg breed is in zijn assortiment en Autoservice Totaal voorziet daarin.’

“Mijn klanten komen niet voor verrassingen te staan.”